سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود پاورپوینت سازه های فضاکار

 

پاورپوینت سازه های فضاکار




پاورپوینت سازه های فضاکار شامل 33 اسلاید  (ویژه رشته های مهندسی عمران و ساختمان) می باشد. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزییات آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت ، اقدام به خرید آن نمایید.

 

مقدمه

امروزه با پیشرفت علوم و تکنولوژی نیازها و خواسته های جدیدی در زمینه مهندسی سازه رخ نموده است . عامل زمان در ساخت سازه ها اهمیت دوچندان یافته و این امر گرایش به سازه های پیش ساخته را افزایش داده است همچنین با افزایش جمعیت بشری علاقه به داشتن فضاهای بزرگ بدون حضور ستون های میانی خواهان بسیاری پیدا کرده است . در این راستا از اوایل قرن حاضر تعدادی از متخصصین مجذوب قابلیت های منحصر بفرد سازه های فضاکار گشته پاسخ بسیاری از نیازهای جدید را در این سازه ها جسته اند و البته به نتایج بسیار مثبتی نیز دست یافته اند.

 

با انتشار این نتایج روز به روز این عرصه با اقبال بیشتری مواجه گردید به گونه ای که با گذشت چندین دهه هنوز هم مطالعه سازه های فضاکار در کانون متخصصین و دانشجویان قرار دارد. در این مقاله منظور از عبارت سازه فضاکار سیستم های اسکلت فلزی بوده که از بافت تعدادی زیادی المان یا مدول با شکلهای استاندارد به یکدیگر تشکیل می شوند و نهایتا یک سیستم سبک و با صلبیت زیاد را ایجاد می کنند . سازه های فضاکار در اشکال بسیار متنوعی ساخته می شوند که مهمترین آنها عبارتند از : شبکه های مسطح دو یا چند لایه ، چلیک ها ، گنبدها و قوس ها.

علاوه بر این ، سازه های فضاکار دارای بافتار متنوعی نیز می باشند . بدین ترتیب که با تغییر در آرایش المان ها می توان بافتار جدید ایجاد کرد و بدیهی است که کارایی هر بافتار باید در مقایسه با بافتارهای دیگر سنجیده شود . مثالهای متعددی از سازهای فضاکاری که در دنیا و ایران ساخته شده است وجود دارد ؛ استادیوم های ورزشی ، مراکز فرهنگی ، سالن های اجتماعات ، مراکز خرید ، ایستگاه های قطار ، آشیانهای هواپیما ها با توجه به استفاده روزافزون ازسازههای فضاکارو با بوجود آمدن نرم افزارها در عرصه مهندسی عمران (سازه)،نوآوری هایی درزمینه طراحی وساخت سازه های فضاکار صورت گرفته به نحوی که امروزه دردنیا شاهد محبوبیت روزافزون این نوع سازه ها هستیم و این محبوبیت ناشی از قابلیت منحصر بفرداین سازه ها است.

که عبارت است از پوشش دهانه های بزرگ به جلوه های زیبا ، وزن کم ، سادگی تولید ، سرعت نصب و... است . از طرفی با پیشرفت علم و تکنولوژی نیازها و خواسته های جدید در زمینه مهندظططسی سازه رخ داده است . عامل زمان اهمیت بیشتری یافته و باعث روی آوردن به سازه های پیش ساخته شده است ، همچنین با افزایش جمعیت ، جوامع بشری علاقه به داشتن فضاهای بزرگ بدون حضور ستون های میانی از جمله مراکز خرید و سوپرمارکت ها ، مساجد ، پل ها و سازه هایی که در مدار زمین قرار می گیرند نظیر بشقاب مخابراتی اشاره کرد . این نوع سازه ها بدلیل اشکال بسیار متنوع از جمله گنبدی ، چلیکی ، قوسی ، شبکه ای مسطح دو یا چند لایه و .... دارای جذابیت فراوان هستند .، مراکز تفریحی ، برجهای رادیویی و ...

 

فهرست:

سازه های فضاکار
مقدمه

تعریف سازه های فضاکار

تاریخچه سازه های فضاکار
روش های نصب
سازه های فضا کار از نظر اسمی به سه گروه تقسیم می شوند
مصا لح شبکه های فضایی
نمونه هایی از این نوع سازه ها
رفتار سازه ای
انواع سازه های فضاکار

 

عنوان: سازه های فضاکار

فرمت: پاورپوینت

تعداد صفحات: 33 اسلاید

تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت:

.2016-10-22_13-31-49

     

     

     

     



     

     

     

    تاریخچه موزه در جهان


    انسان به جمع آوری اشیاء زیبا از ابتدا خلقت علاقه داشته به طوری که در دوران نوسنگی انسان ها به جمع آوری مجموعه هایی از صدف، گوش ماهی، سنگ ریزه و استخوان جانوران می پرداختند.


    می توان گفت که اولین موزه هایی که توسط بشر ساخته شده بود، هدف خاصی نداشت و فقط اماکن و پرستشگاه های مقدسی همچون کلیساهای کاتولیک، معابد یونانی و پرستشگاه های بودایی در ژاپن را شامل می شد.


    سیصد سال پیش از میلاد مسیح بطلمیوس اول که یکی از سرداران لشگر اسکندر مقدونی بود شروع به ساخت ساختمانی به نام موزه در کنار کاخ خود در شهر اسکندریه نمود. این ساختمان بزرگ شامل بخش های متعددی بود که می توان به یک دانشگاه بزرگ، کتابخانه، آزمایشگاه، رصدخانه و باغ گیاهان و جانوران اشاره کرد.


    اما پس از مرگ بطلمیوس کسی ایده او را جدی نگرفت و امروزه از این امارت بزرگی که به زحمت اطلاعاتی در دست است و در اندک کتاب هایی به این سازه اشاره شده است.


    در این حال اولین مجموعه شخصی در سال 1683 میلادی بازگشایی شد، که افراد می توانستند از اثار جمع آوری شده در این مجموعه دیدن کنند.این مجموعه در آکسفورد انگلستان و با نام آشمولین به عنوان اولین مجموعه شخصی شناخته می شود.

    با پیدایش دوره رنسانس که باعث تحول عظیم فرهنگی هنری، در اروپا شد، توجه به موزه ها بسیار بیشتر از قبل شد و در این زمان موزه ها ارزش واقعی خود را پیدا و به جایگاه شایسته خود رسیدند.


    برای مشاهده ادامه مطلب روی عبارت زیر کلیک کنید:


    معماری موزه و تاریخچه موزه